JEAN D’ ARCEL arckezelések

Slider_jda_1_290513

EXKLUZÍV ARCÁPOLÁS

* RENOVAR Cell-Vital – phyto-őssejt ránctalanító kezelés

Speciális őssejtes kezelés a sejtek aktivitásának és ellenállóképességének növeléséért. A tisztítást a legfinomabb növényi olajkivonatokból készült 2-az-1-ben tisztítóolajjal végezzük, mely kifejezetten alkalmas tartós és vízálló make-up letisztításához. Majd az alkoholmentes, könnyű, tonizáló spray-vel tonizálunk, mely az érzékeny bőrt is hidratálttá, puhává teszi. Az elöregedett hámsejteket és a bőrfelületi faggyúba tapadt szennyeződéseket speciális enzimek oldják fel. Ezután következik a bőrnyugtató, ápoló és ránctalanító aktív hatóanyag-koncentrátum a bőr védelmére, regenerációs képességének élénkítésére, vitalitásának fokozására.

Kezelési idő: 90 perc / 22 000 Ft

ANTI-AGING ARCÁPOLÁS

* MULTIBALANCE – Phytoösztrogénes Lifting kezelés

Fitoösztrogénre és más, szerkezetépítő és regeneráló hatású alkotórészekre épülő luxuskezelés. A bőrfelületi szennyeződéseket tisztítógéllel távolítjuk el. Az elöregedett hámsejteket és a bőrfelületi faggyúba tapadt szennyeződéseket speciális enzimek oldják fel. Ezután következik a tökéletes összetételű anti-aging ampulla kifejezetten a petyhüdt, fáradt, ráncos bőrre. Aktív kontakt gélként az Asia Spa hidratáló maszkot visszük fel az arcra, mely ultrahangozható. A masszázst értékes növényi olajokban gazdag masszáskrémmel végezzük, majd egy speciális alga alapú maszkot helyezünk fel az arcra, mely a teljes arcfelületet kisimítja. A szem környékére a Multibalance revitalizáló szemápolóját alkalmazzuk, befejezésként pedig az értékes növényi olajokban gazdag 24 órás intenzív hidratáló krémet vagy a lágy, mattító hatású emulziót visszük fel.

Kezelési idő: 90 perc / 20 000 Ft

* RENOVAR botox – botox hatású ránctalanító kezelés

Értékes kaviárra és tengeri eredetű forrásvízre épülő hidratáló és kényeztető kezelés. A bőrfelületi szennyeződéseket arctejjel, az elöregedett szarusejteket kíméletes bőrradírral távolítjuk el, majd tonizálunk. Ezután proteinekben és lipidekben gazdag kaviár kivonatot tartalmazó ampullát viszünk fel, majd a kezelést thaiföldi gyömbér hatóanyagot tartalmazó hidratáló maszkkal folytatjuk. A masszázst kaviáros krémmel végezzük, a szem köré a sorozat könnyű kaviáros szemápoló géljét visszük fel. Ezután a gazdag kaviáros tápláló maszkkal kényeztetjük a bőrt.

Kezelési idő: 90 perc / 18 000 Ft

ORVOSI KOMPETENCIÁJÚ ARCÁPOLÁS

* ATRÓFIÁS BŐR! ARCELMED AHA-as kezelés

A speciális kozmetikai gyümölcssavas kezelésekre alkalmas ARCELMED AHCare 30%-os koncentrátummal heges, atrófiás bőrre. A bőr felső rétegeit fellazítjuk, eltávolítva ezzel a szaru feleslegessé vált részét. A bőr folyadékháztartása javul, s közben serkenti a sejtújraképződést. Ez egy új, az eddigieknél finomabb peeling módszer, így alkalmazása során nem lépnek fel olyan mellékhatások és komplikációk, mint más agresszívebb módszereknél. Többek között a kezelés során kisimulnak a ráncok is. A bőr tisztátalanságainak és hegeinek kezelésére, a bőr immunrendszerének stabilizálására és a hatóanyagfelvételének fokozására is szolgál. Ezután bőrmegújító, ránctalanító hatású ampullát viszünk fel, majd a gazdag kaviáros tápláló maszkkal kényeztetjük a bőrt. A befejező végső ápolás védi a arc bőrét a külső, károsító környezeti hatások ellen és megfelelően táplálja azt. Az SPF 50-es faktorszámú napvédelem tökéletesen megvéd a napsugárzástól és megelőzi a fényhatás által okozott korai bőröregedést, rugalmasságvesztést és hiperpigmentációt.

Kezelési idő: 60 perc / 15 600 Ft / alkalom
(8 alkalmas kúrakezelésben javasolt!)

FÉRFI EXKLUZÍV ARCÁPOLÁS

* HOMME exkluzív antistressz ránctalanító férfi kezelés

Exkluzív, vitaminos ránctalanító és frissítő kezelés.

Kezelési idő: 60 perc / 13 000 Ft

NATURELLE ARCÁPOLÁS

* BEAUTÉS DU JARDIN – dehidratált, bőrre, natúr alapanyagokat tartalmazó termékekkel

Kezelési idő: 60 perc / 13 000 Ft

1010953_594547627233055_1186296992_n